Kesäkuun ja heinäkuun kuulumisia

Viime kevätkausi päättyi lopulta mallikkaasti graduointeihin, vaikka koronan aiheuttamat lockdownit myöhästyttivätkin kauden aloittamista, ja puolessa välissäkin piti huilata samasta syystä. Porukka kuitenkin jatkoi sinnikkäästi harjoittelua, ja maaliin päästiin! Samoihin aikoihin järjestettiin myös Kaskisissa liiton kesäleiri, josta artikkelin kuvakin on peräisin.

Yoshukan lomailee heinäkuun. Treenit jatkuvat oman porukan osalta taas elokuun alussa, kun tutustutaan ensi kertaa okinawalaisten aseiden kiinnostavaan maailmaan. Samalla syvennetään myös vähän karatessakin tarpeellisia ja hyvinvoinnin kannalta oleellisia ”pehmeitä” kehontaitoja Taijin avulla.

 

Syyskuussa sitten uusi kausi ja uudet kuviot!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *